Retourneren & ruilen

Ruilen

We doen er alles aan om uw bestelling zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Maar er kan altijd iets mis gaan. Is de bestelling beschadigd, incompleet of defect geleverd, dan kunt u het product in de originele verpakking terug sturen. Na ontvangst sturen we dezelfde dag een nieuwe product. Neemt u voor retourneren altijd eerst contact op met klantenservice. Tel.nr. 0297-239966 of klantenservice@buram.nl

Retourneren

Niet tevreden over het product? Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u het product in ongebruikt en in originele staat en ongeopende verpakking retourneren. Na retourzending ontvangt u binnen14 dagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen inclusief de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling. Speciaal bestelde onderdelen zijn niet te retourneren.

Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende verpakking heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u geen vergoeding.

U kunt het product zonder verzendkosten retour sturen. Retourinstructies zijn met de oorspronkelijke bestelling meegestuurd.

Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden!

Ook kunt u gebruik maken van het modelformulier om aan te geven dat u gebruikt maakt van het herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht deze te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Download hier het standaard formulier voor herroeping.© Buram Electro B.V. Alle rechten voorbehouden.